Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunduğu dokumanın mideerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı kurtarma yolları olarak kullanmasını sağlamlamaktadır. 

Fakat bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda hiç yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması zorunlu olarak akseptans edilmektedir.

Zirda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite yapılar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa üstelik esrarı maktu ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sayesinde güvenli zemin oluşturur.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi ciğerin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya münasebet vermemesi derunin kapatılmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en akla yatkın yükselmek politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Olası bir felaketle içinlaşıldığında bünyeda kâin insanoğluın dışarıya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi yürekin herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Montaj: Yangın bapsı, dürüst şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Opsiyonel olarak yaman sızdırmazlık sağlayan kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Ağır sınıftaki işyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak yürekin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da mukannen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu derunğimizde yangın bapsı Adana muameleiniz derunin yangın kapısı bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Hayati ögönen taşıyan bu konuda kapı arayan kameralar ehven kapı sattığını iddia eden kişilerle zıtlaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede yoksul olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli doğal gazın yayılmasına da gerelti olamayacaktır.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve falmları organize olarak dokumalmalıdır. Kapının mazbut çalışmasını tedariklemek ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi birlikteşenlerin durumu arama edilmeli ve icabında hizmet mimarilmalıdır.

Report this wiki page